стоматолошка ординација

Сертификати и признанија

Нашиот тим на стоматолози редовно го надградува своето знаење преку обуки и семинари, на кој се стекнува со вештини за работа на современи методи во различни области на стоматологијата. Со активно учество на светски и регионални конгреси, тимот на стоматолози од ординација “д-р. Кртолица“ се има стекнато со бројни признанија за придонес во стоматолошката сфера.